Principală » 2012 » Iunie » 26 » Alex Velea - Minim doi (videoclip nou)
2:25 PM
Alex Velea - Minim doi (videoclip nou)

Minim doi este o piesa care sper sa trezeasca in voi pofta de distractie si setea de iubire. Vreau sa dansati si sa iubiti cu pasiune ascultand-o, spune Alex Velea.

Lansata pe scena Romanian Music Awards in fata a peste 50.000 de oameni, piesa Minim doi a declansat o adevarata isterie, intrand rapid in playlist-urile tuturor radiourilor si adunand in numai o saptamana de la aparitia oficiala peste 3 milioane de vizualizari pe Youtube.

Clipul Minim doi spune povestea unei zile toride de vara, petrecuta cu gasca de prieteni in fata blocului, regia apartinandu-i lui Iulian Moga. Filmarile s-au desfasurat in cartierul bucurestean Ferentari si au adunat in jurul lui Alex sute de fani. Printre ei, multi copii care n-au ratat ocazia de a-i arata lui Alex schemele lor de dans, pentru ca mai apoi sa-i scandeze numele mai ceva ca pe al echipei de fotbal preferate.

Alex Velea – Minim doi este un proiect HaHaHa Production.

Alex Velea - Minim doi


Categorie: Stiri | Vizualizări: 1138 | Adăugat de: Papa | Tag-uri: Minim doi, HaHaHa Production, videoclip nou, Alex Velea | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
radio maneleradio online: dance, populara, manele...Promovare Radiouri Online